Durable Cosy Fine

Update:

De categorie Cosy Fine is verplaatst naar onze andere site Okariconceptstore.com.

De webwinkels Cottonandcandles en Okariconceptstore worden de komende tijd samengevoegd onder de webwinkel Okariconceptstore. Met allle producten die we verkopen op 1 plek kunnen we je straks beter van dienst kunnen zijn.

Mocht je op beide sites bestellingen gedaan hebben die je als 1 bestelling verzonden wil hebben, laat het dan even weten, dan kunnen we een deel van de betaalde verzendkosten retourneren.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Durable Cosy Fine bestaat uit 58% katoen en 42% polyacryl. Deze combinatie maakt het een heerlijk zachte wol die makkelijk te verwerken is. Het garen haakt en breit zowel in de zomer als in de winter makkelijk weg en is geschikt voor allerlei verschillende toepassingen zoals dekens, omslagdoeken, kleding, kussens of amigurumi.

De stekenverhouding voor 10 x 10 cm is ongeveer 20 steken bij 22 toeren.

Naald: 4 mm

Indien we niet voldoende op voorraad hebben, dan kunt u het garen toch bestellen. We bestellen de juiste hoeveelheid meteen bij de leverancier en indien voorradig dan heeft u het binnen enkele dagen in huis.

© 2016 - 2023 Cottonandcandles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel