Scheepjes Cahlista

Update:

De categorie Cahlista is verplaatst naar onze andere site Okariconceptstore.com.

De webwinkels Cottonandcandles en Okariconceptstore worden de komende tijd samengevoegd onder de webwinkel Okariconceptstore. Met allle producten die we verkopen op 1 plek kunnen we je straks beter van dienst kunnen zijn.

Mocht je op beide sites bestellingen gedaan hebben die je als 1 bestelling verzonden wil hebben, laat het dan even weten, dan kunnen we een deel van de betaalde verzendkosten retourneren.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scheepjes Cahlista is een niet gemerceriseerd garen in een bol van 50 gram. Het garen splijt niet en is double gassed, wat betekent dat het een bewerking heeft ondergaan om overtollige katoenvezels te verwijderen waardoor het garen heerlijk weghaakt of breidt. Het garen is bechikbaar in 109 kleuren. Het matte Cahlista katoen is geschikt voor breien of haken, maar ook voor weven, punch needle of andere wol projecten. 

Machinewas op 60 graden.

Indien we niet voldoende op voorraad hebben, dan kunt u het garen toch bestellen. We bestellen de juiste hoeveelheid meteen bij de leverancier en indien voorradig dan heeft u het binnen enkele dagen in huis.


 

 

© 2016 - 2023 Cottonandcandles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel