Catania katoen (SMC)

Update:

De categorie Catania katoen is verplaatst naar onze andere site Okariconceptstore.com.

De webwinkels Cottonandcandles en Okariconceptstore worden de komende tijd samengevoegd onder de webwinkel Okariconceptstore. Met allle producten die we verkopen op 1 plek kunnen we je straks beter van dienst kunnen zijn.

Mocht je op beide sites bestellingen gedaan hebben die je als 1 bestelling verzonden wil hebben, laat het dan even weten, dan kunnen we een deel van de betaalde verzendkosten retourneren.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Catania katoen van Schachenmayr is een hele fijne glanskatoen die heel geschikt is om te haken en te breien, maar ook om te gebruiken voor bijvoorbeeld punch needle of weven. Het garen is gemerceriseerd en splijt niet. Hierdoor is het ideaal om mee te haken of te breien, omdat je niet snel in de draad steekt.

Het garen wordt vaak gebruikt om kledingstukken mee te maken of amigurumi's mee te haken. Maar het is ook uitermate geschikt om te gebruiken voor woonaccessoires zoals plaids en kussenhoezen.

Een bol is 50 gram met een lengte van 125 meter. De aanbevolen haak of breinaald dikte is 2,5 - 3,5 mm. Het garen is wasbaar op 40 graden en bestaat uit 100% katoen. De stekenverhouding  voor 10 x 10 cm is 26 steken bij 36 naalden.

Het garen is beschikbaar in bijna 100 kleuren. Indien we niet voldoende op voorraad hebben, dan kunt u het garen toch bestellen. We bestellen de juiste hoeveelheid meteen bij de leverancier en indien voorradig dan heeft u het binnen enkele dagen in huis.

Schachenmayr

 

 

© 2016 - 2023 Cottonandcandles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel