Scheepjes Colour Crafter

Update:

De categorie Colour Crafter is verplaatst naar onze andere site Okariconceptstore.com.

De webwinkels Cottonandcandles en Okariconceptstore worden de komende tijd samengevoegd onder de webwinkel Okariconceptstore. Met allle producten die we verkopen op 1 plek kunnen we je straks beter van dienst kunnen zijn.

Mocht je op beide sites bestellingen gedaan hebben die je als 1 bestelling verzonden wil hebben, laat het dan even weten, dan kunnen we een deel van de betaalde verzendkosten retourneren.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Colour crafter is een heerlijk zacht acryl garen, wat heel fijn werkt. Het garen is verkrijgbaar in 93 kleuren met namen van Nederlandse en Belgische plaatsten. Het gewicht van de bol is 100 gram, met een looplengte van 300 meter. Je kunt het zachte garen bijvoorbeeld gebruiken voor het maken van woondekens, kussens of andere interieur projecten. De wol is ook prima geschikt voor het maken van amigurumi of kleding.

Indien we niet voldoende op voorraad hebben, dan kunt u het garen toch bestellen. We bestellen de juiste hoeveelheid meteen bij de leverancier en indien voorradig dan heeft u het binnen enkele dagen in huis.

 

© 2016 - 2023 Cottonandcandles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel